CH IT - Suv e Crossover

Service Radacini Motors

Daca autoturismul dvs. are nevoie de intretinere sau de orice alt tip de reparatie, de la o simpla bara indoita pana la reparatia motorului, va asiguram ca in service Radacini Motors veti avea parte de servicii de calitate. Toate interventiile asupra autoturismului sunt efectuate folosind piese originale, de catre tehnicienii instruiti conform standardelor Chevrolet. Veti beneficia de preturi competitive, programari in functie de timpul dvs. disponibil si garantie pentru piesele schimbate si manopera. Executam toate tipurile de operatiuni (mecanice, electrice, tinichigerie, vopsitorie, ITP), de la cele mai importante – cum ar fi reparatii ale motorului, pana la cele mai mici – de ex. inlocuirea anvelopelor. Toate unitatile service ale Radacini Motors au standardizare ISO 9001 si ISO 14001. Va oferim: :
  • Consiliere profesionala asupra interventiilor necesare asupra autoturismului dvs.
  • Valoare asigurata de cele mai avantajoase preturi
  • Transparenta in emiterea facturilor si asupra preturilor. Orice modificare sau operatie aditionala va fi mai intai agreata cu clientul.
  • Echipament de diagnostic de ultima generatie pentru mentinerea la nivel optim a emisiilor poluante, a perfomantelor autoturismului si a conditiilor de rulare in siguranta
  • Decontare directa cu cele mai importante societati de asigurare din tara
Daca masina dvs. este implicata intr-un eveniment rutier neplacut, service Radacini Motors se va asigura sa o readuca in stare perfecta de functionare prin:
  • Piese originale cu garantie acordata de producator, montate de tehnicieni instruiti in programele service Chevrolet
  • Toate piesele si manopera au garantie 24 luni conform Legii 449/2003
  • Tehnici de reparatii aprobate de producator
  • Atelierul de tinichigerie se incadreaza in standardele de calitate (din punct de vedre al dotarilor, echipamentelor, instruirea tehnicienilor, tehnica de lucru, calitatea executiei)
  • Clientul este in format despre stadiul reparatiei masinii sale
  10+1 motive pentru care trebuie sa alegi service-urile Radacini Motors pentru a-ti repara masina 1) Piesele de schimb Chevrolet originale pe care le folosim in service beneficiaza de 2 ani garantie. 2) Tehnicienii nostri sunt la curent cu ultimele noutati, know-how si informatii. 3) Service-urile Radacini Motors, fiind service-uri autorizate, dispun de echipamente specializate de diagnostic pentru vehiculele Chevrolet, ceea ce permite ca timpul petrecut in service sa fie mai scurt, mai eficient si mai putin costisitor. 4) Toti tehnicienii din service-urile Radacini Motors participa la cursuri tehnice organizate de Chevrolet. Acestea sunt cursuri organizate periodic cu scopul de a tine la curent tehnicienii din service cu ultimele tehnologii si inovatii Chevrolet. 5) La momentul in care vei dori sa-ti vinzi masina, valoarea Chevroletului tau va creste daca in caietul de service exista inregistrata perioada completa de garantie. 6) Service-urile noastre iti transforma timpul de asteptare intr-unul placut. De asemenea, suntem dispusi sa oferim clientilor nostri metode alternative de transport atunci cand acest lucru este necesar. 7) Contravaloarea serviciilor oferite este agreata in avans de fiecare data. Nu se efectueaza nici o operatie fara permisiunea proprietarului masinii. 8) Service-ul autorizat tine evidenta detaliata si la zi a interventiilor realizate masinii tale, din acest motiv, el este cel mai in masura sa dea sfaturi pentru interventiile viitoare. 9) Piesele de schimb originale Chevrolet au o calitate ridicata si sunt singurele produse create special si testate pentru ca Chevroletul tau sa ofere maximul de performanta si design. 10) Procedurile noastre de eliminare a deseurilor precum ulei de masina, baterii si parti metalice inutilizabile, sunt prietenoase cu mediul. 10+1) si nu ultimul rand, preturile din service-urile Radacini Motors nu sunt mai mari: dimpotriva, ele sunt competitive. De fiecare data vei primi ceea ce este mai bun in schimbul banilor tai. Datorita faptului ca se folosesc piese de schimb si accesorii originale, vizitele tale in service se vor reduce ca numar. Pentru programarea unei interventii service va rugam contactati-ne telefonic sau completati formularul on-line